sidste nyt

18-05-2018

Tja, jeg må indrømme det ikke er min stærkeste side at få lavet nogle opdateringer her inde. Men det er bestemt ikke fordi der ikke sker noget :-)
Sidste lørdag var der fotosjov, for dem der havde lyst, billedet var en af dem der blev taget, derudover havde vi grill aften for dem der havde lyst til det. Alt i alt en rigtig hyggelig dag/aften, hvor vi fik rørt vores lattermuskler. :-)

10-11-2016

Lidt om Simones baggrund: Simone har redet hele sit liv, og har konkurreret både inden for islændere og varmblods dressurheste. Siden Simone var 18 år,har hun redet professionelt og været ansat hos bla. Hasse Hoffmann og Andreas Helgstrand. Nu driver Simone sin egen trænings- og salgsstald, Simone Hoppe Dressage, hvor hun både uddanner islændere og dressurheste

Prisen er 250 kr. for 30 min, og halkort for denne dag er 50 kr.

Hvis dette har fanget din interesse, kan du stadig nå at tilmelde dig. Bare skriv en mail til salsa_nuggi@hotmail.com og jeg vil vende tilbage så hurtig som mulig :-)

07-08-2015
Kursus den 29-30 august på Stald Hovslag ! Alle er velkommen. Enten til et kig, eller selv at ride. 
Mette Raimondi har høj prioritet på opstilling, hvorefter hesten reagerer/forstår/påvirkes på den korrekte måde. Meget spændende og lærerigt, hvordan hesten ændres ved at man selv har den korrekte opstilling.
For to dage koster det 600 kr, man kan også vælge at dele med en anden, så man kun rider én af dagene 🙂
Tilmelding forgår på 30 33 06 42
 
30-10-2014
Hej, nu på lørdag vil dyrelæge Heidi Nielsen afholde kursus i Pro-Prio-træning i ridehallen ProPrio- Træning, er fysioterapi til heste du kan læse mere om det i linket her :
 
 
Heidi vil komme med udstyret og de der har lyst er velkomne til at møde op med deres hest og prøve det. Det er GRATIS på lørdag, dvs. der skal betales 75kr pr kursist for at benytte ridehallen :)
30-10-2014
Kursusdag med Ute Lehmann. Det er meningen at det skal være 4 gange om året og starter kl 10 og slutter ca kl 17. Den første gang bliver onsdag den 26/11-2014 og det kommer til at koste 1000kr pr deltager med hest inkl. brug af ridehallen og en boks hestene kan hvile i i løbet af dagen.
Der er 3 ledige pladser på kurset med Ute Lehman, er der en der ønsker pladsen skal de lige kontakte Heidi Nielsen på 22321877 gerne sms og så ringer hun tilbage for aftale om en kursusplads. De næste datoer aftales fra gang til gang. :)