Opstaldning af Heste/Ponyer i Skive

Vi er et privat opstaldningssted beliggende ca. 2 km nordvest fra centrum af Skive - nærmere bestemt Vinde.
Der køre næsten bus til døren (bybus 403). 

Store fold arealer, med høhække, vandkopper og læskure. Foldene er hovedsageligt kønsopdelt, for at forbygge risikoen for skader. Læskurene bliver muget med jævne mellemrum, samt foldene bliver vedligeholdt med rensning for hestepære, jævning og trommel alt sammen med maskinkraft, med andre ord, der er højst en høhæk der skal rengøres i ny og næ og har vi tiden gør vi det som regel selv. Desuden bliver der kørt sand på foldene både i sommerhalvåret, så de har noget lækkert at ligge i på solskinsdagene samt i vinterhalvåret, for at holde mudderet lidt i skak.

Vores ”gamle stald” er for ponyer, hvor togvognene og de nye bokse er tilegnet hestene. Der er vandkop, foderkrybbe og vindue i næsten alle boksene.

Vi kan tilbyde følgende løsninger til dig:

 

Selvpas

Du skal selv ordne boksen, og stille foder frem.

Ind- og udlukning bliver fordelt ud på opstalderne ved et staldmøde, det betyder at man selv har indflydelse på, hvilke dage man får, vi tager de vagter fuldpas hestene skal have.

Selvpas koster 725 kr. for boks, vand vedligeholdelse mm., dertil kan der købes hal kort for 300 kr., hal kortet kan til og fravælges fra måned til måned alt efter behovet. Derudover kan man vælge at købe det stråfoder og træpiller som vi skaffer hjem eller man kan vælge selv at medbringe.

Stråfoderet på folden kan man enten gå sammen om at betale, eller man kan betale for det på skift. Dette er helt individuelt fra fold til fold og er ikke noget vi blander os i.

 

Fuldpas pony - Ingen ledige pladser på fuldpas

Der er to muligheder, såfremt man vil have sin pony på fuldpas.

Enten kan man betale 1800 kr., året rundt også selvom de går på døgnfold i ca. 4 mdr.

Eller man kan vælge at betale 2400 kr., for de mdr. de står inde og 1400 kr., for de måneder de står på døgnfold. Ved denne ordningen er det også muligt at have sin pony til at stå inde hele året, man skal dog give besked omkring dette når man kommer, da vi skal have købt flere hø baller hjem. I ude mdr. bliver ponyen også fodret én gang om dagen, såfremt vi ikke skal dette, koster ude mdr. 1300 kr., i stedet for.  

Priserne er inkl. alt, med udtagelse fra foder. Det vil sige at de inkludere hal kort, hø/halm/frøgræs inde og ude, samt alternativ strøelse til bunden.

 

Fuldpas hest - Ingen ledige pladser på fuldpas

Der er to muligheder, såfremt man vil have sin hest på fuldpas.

Enten kan man betale 2100 kr., året rundt også selvom de går på døgnfold i ca. 4 mdr.

Eller man kan vælge at betale 2600 kr., for de mdr. de står inde og 1400 kr., for de måneder de står på døgnfold. Ved denne ordningen er det også muligt at have sin hest til at stå inde hele året, man skal dog give besked omkring dette når man kommer, da vi skal have købt flere hø baller hjem. I ude mdr. bliver hesten også fodret én gang om dagen, såfremt vi ikke skal dette, koster ude mdr. 1300 kr., i stedet for.

Priserne er inkl. alt, med udtagelse fra foder. Det vil sige at de inkludere hal kort, hø/halm/frøgræs inde og ude, samt alternativ strøelse til bunden.

 

Løsdrift

Koster 1200 kr.

Prisen er inkl. alt, med udtagelse fra foder. Det vil sige at det inkludere halkort, hø/halm/frøgræs ude.  

 

Generelt

Hvis hestene skal have hals, klokker eller andet af og på klare vi også den uden en mer’ pris.

Alle hestene bliver trukket separat og i hånd hver dag!

Ved indflytning betales én måneds pensionspris i depositum/indskud. Depositummet betales ikke tilbage i forbindelse med fraflytning, men bruges i stedet i den sidste måned din hest er her. 

For selvpas er depositummet/indskuddet 725 kr. og fuldpas svare til den ordning man vælger. Såfremt man vælger den med de varierende priser, skal man indbetale det billigste i depositum/indskud dvs. de 1400 kr., eller 1300 kr., såfremt vi ikke skal fodre din hest/pony i sommerhalvåret. Det betyder så også at flytter du din hest i vinterhalvåret så dækker depositummet/indskuddet ikke hele din boksleje for den sidste måned.

I vinterhalvåret får hestene tre måltider om dagen, morgenmad, kom ind mad og aftensmad. Aftensmaden gives af den sidste der forlader stalden om aften, medmindre andet er aftalt.

Der er ikke nogle faste underviser tilknyttet stedet og man er derfor velkommen til at tage ens egen underviser med. I øjeblikket underviser Dorte Nørskov næsten hver torsdag, såfremt man bare har lyst til at deltage i dette er man også mere end velkommen til dette. Det er muligt at købe dagskort i forbindelse med undervisning, dette koster 50 kr., det er ikke muligt at betale med mobilepay. 

Faciliteter:

Ude- og indendørs bom til opsadling m.m.

20 x 60 m. ridehal med lækker bund

Indhegnet 20 x 60 m. udendørs ridebane med sand og soldbund

Indhegnet 20 x 40m. udendørs ridebane med sand

14 ponybokse + 8 hestebokse i banevognen og 4 nye hestebokse

Rytterstue og toilet. 

Opvarmet sadelrum med plads til én sadel + hovedtøj

Begrænset pladser til stævneskabe.

Springmateriale (bomme og støtter)

Hesten skal være passet med vaccinationer og ormekur.

Udefrakommende

Det er muligt at købe månedskort til faciliteterne på stedet, dette koster 450 kr.

Derudover er det muligt at købe dagskort i forbindelse med al undervisning til 50 kr.

 

HENVENDELSE FOREGÅR PÅ TLF. 40898642 TIL ERNA SØRENSEN ELLER PÅ TLF. 30330642 TIL JULIE SØRENSEN

Opvarmede sadlerum

Undervisning ved AC

På vej hjem fra tur